Criterion Quantum 350

CQ 350
Criterion
3 480 kr
Inklusive moms: 696 kr (SE VAT 25%)
Lagerstatus: Slutsåld
Billigaste frakt från 49 kr
Dragkedja *
Antal
 

Komfort Temperaturen är baserad på den Brittiska standarden BS4745 och ISO 5087-1. För mer information se. http://www.cumulus-sleepingbags.co.uk/SleepingBagTechSummary.htm#fsfstechnical


Hur vet man vilken sida dragkedjan är på sovsäcken? I en sovsäck med dragkedjan på höger sida har man dragkedjan till höger om du ligger på rygg i sovsäcken.

Cumulus tillverkar dunsovsäckar av hög kvalitet. Denna säck tillhör deras lättaste serie sovsäckar tillverkade av dom bästa lättvikts materialen som finns på marknaden vilket gör dessa säckar till ett utmärkt val då man ska bära med sig sin utrustning längre sträckor (vid till exempel fjällvandring). Denna säck har en komfort temp på -6°C som kanske gör den optimal för dom som är lite frusna eller för dom som vill fjällvandra under kallare förhållanden.

När man använder en dun sovsäck är det mycket viktigt att man sköter den noggrant. När den använts på en fjällvandring vädra eller tvätta (om du anser detta nödvändigt). Häng sedan sovsäcken torrt och luftigt då behåller dunet sin fluffighet längre och därmed sin värme förmåga längre. 

Fjällvandra med en lätt packning och njut mer av äventyret!

Vikt: 695gram
Komfort Temp: -6°C
Fyllning: 350gram av finaste polska gåsdunet (fill power 870)
Vidd axlar/fötter: 75/50cm
Tyg: Pertex ripstop Quantum 30g/m² med DWR treatment
Persons max längd: 185cm
Dragkedja: Hellång och öppningsbar från båda håll
Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.