Excuistic 1400

6 100 kr
Inklusive moms: 1 220 kr (SE VAT 25%)
Lagerstatus: Beställningsvara
Billigaste frakt från 0 kr
Dragkedja *
Antal
 

Beställningsvara ca 3 veckors leveranstid!
Hur vet man vilken sida dragkedjan är på sovsäcken? I en sovsäck med dragkedjan på höger sida har man dragkedjan till höger om du ligger på rygg i sovsäcken.

Detta sortiment är ett resultat av många års erfarenhet av design och tillverkning av sovsäckar. Excuistic serien är gjorda för att användas i de strängaste förhålanden på vår planet. Den låga vikten uppnås genom att använda tyget Pertex Quantum på insidan och som yttre skal Pertex Endurance vilket förbättrar motståndskraft mot fukt i form av kondensationen av vattenånga eller smältande snö i tältet.

Alla Excuistic sovsäckar har Dubbel isolering av dragkedjan, en anatomiskt monterade huva och en inre krage är givetvis standard. längden har ökats och det finns lite extra utrymme vid fötterna jämfört med tidigare modeller för att möjliggöra förvaring inuti sovsäcken för att förhindra att känslig utrustning ska frysa.


Total weight: 1990 g
Down weight: 1400 g
Weight of unfilled sleeping bag: 590 g
Comfort temperature: -25 ˚C
Limit temperature: -37 ˚C
Extreme temperature: -46 ˚C
Maximum user height: 192 cm
Length: 210 cm
Width (top/bottom): 87/60 cm
Stuffsack’s dimensions (height/diameter): 46/24 cm
Stuffsack’s volume: 20,8 l
Number of down chambers: 53
Outer fabric: Pertex Endurance, 36 g/m²
Inner fabric: Pertex Quantum, 35 g/m²
Filling: Polish goose down, 850 cuin
Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.