Hopfällbar Ryggsäck

249 kr
Inklusive moms: 49,80 kr (SE VAT 25%)
Lagerstatus: Slutsåld
Billigaste frakt från 49 kr
Antal
 

Hooked on Natures innovativa ryggsäck är konstruerad så att den lätt kan vikas ihop. Måtten är då 12 ggr 14 cm. Tjockleken är 50 mm och vikten endast 180 g. Ryggsäcken rymmer 10 L. Materialen är av sådan karaktär att ryggsäcken trots sin litenhet då den är hopfälld uppfattas som mycket gedigen. Karbinhaken som sitter på produkten gör att man, när man inte använder den, kan fästa den i bältet. Ryggsäcken kan då fungera som extra ”väska” vid t.ex. en shopping tur, eller som extra handbagageväska.

Går man på en promenad och vill ha med sig extra tröja, handskar och mössa går det utmärkt. Märker man att man sedan behöver använda sakerna kan ryggsäcken lätt fällas ihop och hängas i bältet. Ryggsäcken har justerbara remmar och ett par handtag vilket gör att den lätt kan förvandlas till kasse/väska. Ryggsäcken är formgiven av Hooked On Natures VD, Kerstin Gunnarsson och textildesignern Victoria Daun. Ryggsäcken säljs till största delen i friluftsbutiker. Produktinformationen är på svenska, engelska, tyska.

Vikt: 180 gram
Rymmer: 10 L
Storlek ihopfälld: 12 X 14 cm
Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.