Lingonryggsäck

249 kr
Inklusive moms: 49,80 kr (SE VAT 25%)
Lagerstatus: Slutsåld
Billigaste frakt från 49 kr
Antal
 

Hooked on Natures innovativa lingon ryggsäck är konstruerad så att den lätt kan vikas ihop. Måtten är då 12 ggr 14 cm. Tjockleken är 50 mm och vikten endast 180 g. Lingonryggsäcken har ett ventilerande nät. Den rymmer 10 liter bär. Materialen är av sådan karaktär att ryggsäcken, trots sin litenhet, då den är hopfälld uppfattas som mycket gedigen. Karbinhaken som sitter på produkten gör att man, när man inte använder den, kan fästa den i bältet.

Vi har identifierat flera olika användningsområden för denna produkt. Istället för att bära med sig lingonen i en hink från skogen så kan de bäras hem i denna lingonryggsäck. Lingonplockaren har händerna fria och kan lätt ta sig tillbaka till startpunkten. I Norra delen av Sverige så säljs denna ryggsäck även som en rip ryggsäck. Vi har också förstått att våra kunder köper denna väska för att använda som träningsryggsäck. Det ventilerande nätet gör att fuktiga kläder, efter träningen, mår bra. Lingonryggsäcken har justerbara remmar och ett par handtag vilket gör att den lätt kan förvandlas till kasse/väska. Detta underlättar när man ska fylla ryggsäcken med t.ex. lingon. Produktinformationen är på svenska, engelska och tyska.

Vikt: 180 gram
Rymmer: 10 L
Storlek ihopfälld: 12 X 14 cm

Även köpta produkter

Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.