Köpvillkor

Leveranstiden är normalt 3-5 vardagar på lagerhållna varor från det du har mottagit orderbekräftelsen. Normalt sett blir din order behandlad av oss inom 24 h.
Leveranser skickas med Schenker Privpak. Du aviseras antingen via SMS, e-postmeddelande eller med avi i din brevlåda. Du hämtar ditt paket på Schenkers utlämningsställen. Vid beställning av mindre varor så kan eventuellt dessa istället skickas som rekommenderat brev via Posten Meddelande AB.

På alla beställningar gäller Öppet köp i 30 dagar från det att du mottagit produkten där du som kund har full returrätt. Vid byten bjuder vi dig på returfrakten förutsatt att tjänsten www.privatpaket.se används.
Fraktkostnader på returer samt tillhörande expeditionsavgift belastas av köparen och produkten skall återsändas i absolut nyskick.

Betalsätt

Här på Packalätt.se kan du betala på dessa sätt.

  • Kortbetalning

  • Internetbank

  • Faktura

Garanti

Alla Produkter hos Packalätt.se omfattas av 12 månaders garanti. Skulle din produkt inte fungera korrekt eller vara trasig så kontaktar du oss via mail info@packalatt.seeller så ringer du 073- 9250589. Så talar vi om hur vi på smidigast möjliga sätt löser ditt problem, detta för att beroende på vilken produkt det gäller så går det att lösa på olika sätt.
Det är bra om du redan då har kvittot till hands så vi kan kontrollera när varan är köpt
och eventuellt serienumret. OBS hör alltid av dig före du skickar tillbaka en produkt.

Reklamationer

Om du vill reklamera en vara så kontakta alltid oss på info@packalatt.se. Har du möjlighet att ta ett kort på produkten och maila till oss så kan detta skynda på hanteringen. Reklamationsrätten gäller fel som kan härledas till produktionen av varan och gäller alltså inte normalt slitage eller åldrande av produkt. En reklamation skall göras så snart som möjligt efter att felet upptäckts. Efter att vi mottagit den returnerade varan kommer vi att behandla ärendet inom 30 dagar.


Ej Utlöst Paket

Hämtar du ej ut dina beställda varor debiterar vi dig 395 SEK/kolli för fraktkostnader och administration.
Ett icke uthämtat paket räknas inte som reklamation eller användande av ångerrätt. Du måste enligt svensk lag alltid meddela vid nyttjande av ångerrätt, byte, reklamation eller retur av din order.

Personuppgifter

Vi sparar bara de personuppgifter som är nödvändiga för att kunna behandla din order samt kunna ge dig full service.
Person- och adressuppgifter görs ej tillgängliga för tredjepart förutom eventuell betalpartner som används för att kunna genomföra ett köp på packalatt.se

Transportskador

Transportskador bör anmälas direkt när paketet hämtas ut. Och snarast möjligt till oss på packalatt.se.

Priser

Alla priser är i SEK inkl moms. Momsen och eventuella fraktkostnader redovisar vi innan köpet skall bekräftas. Vi reserverar oss för felskrivningar och tekniska problem i samband med prisangivelser och förbehåller oss rätten att makulera uppenbart felaktiga ordrar.


Allmänna Villkor

Genom att skicka iväg din orderbekräftar du också köpet och godkänner där med våra köpvillkor. Alla produkter tillhör Packalätt.se tills dess att betalning mottagits. För att få handla i vår webbutiken krävs att du är 18 år fyllda.

Bedrägerier

Försök till bedrägeri med t ex falska eller stulna kortuppgifter polisanmäls. Vi loggar IP adresser i samband med att betalning genomförs för att kunna använda dessa vid en eventuell polisanmälan.


Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.